Snabblatte

Ibland blir suget så stort så stort… Man suktar och åmar sig. Tankarna flimrar och vandrar och kroppen behöver verkligen en liten slurk Latte. Sagt och gjort. Som varande totalt tre unga män som ännu inte stillat lattesuget meddelst en konstant lattande pappaledighet, steg vi ombord och styrde kosan mot Skavsta. Undertecknad, Steph och vår vapendragande lattemamma Pedersen.

Martin övade sina piloting skills genom att sparka sidroder. Det var kul. Tyckte vi andra 🙂

På vägen passerade vi Linghemsförorten Norrköping där Kungsängens flygplats fläker sig på östgötajord. Vi fick första parkett till ett landande Cimber-plan. Men i övrigt såg det ganska sömningt ut.

Slutligen en finalsväng visuellt in mot bana 26. En macka och latte inköptes samt inmundigades innan det var dags för eskort ut till platta 4. På vår taxiväg till väntplats bana 26 lyckades vi även spotta en planespotter som ivrigt förevigade vårt besök med SE-KIT på ESKN/Skavsta.

Avslutningsvis en go bild från worth100.com som en klubbladspassning till Linns MC-blogtwist!
Tailwinds!

/Robin