Nostalgiflyg

Jag måste säga att det är med en stor portion nostalgi jag åker med morgonflyget från Linköping. Visst visst – att flyga reguljärt kanske inte är lika spexigt som att själv spaka. Det måste dock sägas att det är jobbmysigt att knalla ut till KLM-kärran i krispig morgontimma. Kanske inte lika nostalgiskt som att skohorna in sig i Skyways Fokker 50 – en upplevelse i nivå med att flyga baksäte på en PA-28…

Väl framme mötte oss ett disigt nederland. Ett dis som dock under dagen brändes bort av en obeveklig vårsol. 17 grader och gröna gräsmattor. Det finns hopp!

Det man inte kan flyga utan:

Kindle & Cufflings!

Sitter nu på det som får bli dagens tips; En Swebus i direkttrafik från Arlanda till Stockholm C. 99:- enkel resa. Gratis Wifi och Eluttag ingår. Total restid återstår att klocka – men enligt den i ögonfallande reklambussen i bagage-hallen skall det landa på 30 minuter.
Tailwinds!
/Robin