Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Dataspelskurs

För att få spela de allra nyaste flygplanen på marknaden där man ersatt alla klockor (där dessutom inte en jävel går lika! [cit Magnus/Brasse]) med två stora dataskärmar måste man genomgå en utbildning i teoretisk och praktiskt format.

Uppsänd från Kalmar och Sivek var den välbekante Christer Siverud för att spänna vår kunskapsbåge i ämnet Garmin 1000 inför klubbens lån av en dieseldriven DA40.

Ett massivt teoripaket på 14 timmar utdelades till 16 frågvisa LFK-medlemmar där det blandades med Flyglärare, Styrelsemedlemmar, Instrumentpiloter, ATPL-teorister och PPL-nybörjare.

Lördagkvällens inflyttningsfest tog hårt på Törnrosa. Tur att Stewo är en flygöverintresserad individ som lägger dylika kunskaper i minnet och sinnet både i vaket/ovaket tillstånd.

Tailwinds!

/Robin

Comments are closed.