Gipskatt

Skelettet såg finfint ut på röntgenbilderna som Sectra PACS leverererade*. Men när farbror jourortoped började lirka med foten (alltså min (alltså den stukade)), visade det sig att tre ganska viktiga ligament troligen är av. Så här bjuder jag på lite nakenbilder på mig själv:

Sådär skall man tydligen alltså inte kunna vrida på fotleden (bilden tagen framifrån på foten). Bilderna hängs på dagens rond och de kommer då fundera ut om det blir att sy ihop ligamenten eller om de skall få söka upp sina ursprungliga banor på egen hand under gips-guidning.

Så tills vidare hoppar man runt på ett ben i gipspaket. Det är sådana här små äventyr som gör att man uppskattar sitt liv så mycket mer när man är frisk och hel!

Som tur är slipper jag gå på kryckor hela vägen till jobbet eftersom den kära grannen med en liten omväg kan skjutsa mig.

Baksidan är att han börjar jobba 06:30 😮

Tailwinds!

/Robin

* Yes, I am being paid by Sectra. But for other reasons 😉