Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Ölanda Tur/Retur

Vackert väder får man titta långt efter denna semester. Men i helgen gavs det åtminstone en lucka för en flygutflykt till hemtrakterna på Öland.

Om man kan bortse från YouTube-kvalitén samt följderna av det katastrofala videoredigeringsprogram som följde med nyinköpt videokamera (Varning för Cyberlink PowerDirector) så kan jag rekommendera en kik på följande film:

Filmsnutten börjar med 3.6 sekunder IMC och avslutas med ett varv över Visätter/Björkeberg. Man kan även notera Issa som autopilot på hemresan och Mia&Tesan i baksätet som flygvärdinnor. Issa skall bli pilot när hon blir stor. Hon vet bara inte om det än. 😉

Tailwinds!

/Robin

Comments are closed.