100-dollarsburgare

Vad får man för 100$ nuförtiden? Nästan ingenting ju… Men om man hostar upp 770:- per person får man på två man en tur till Skavsta Tur/Retur med jätteburgare och läsk.

Grundplanen var att vara manliga och flyga med på klubbutflykten till Stegeborg och äta helgrillat vildssvin. Men vädrets makter tvingade oss att avboka den utflykten även om jag nog anser att Vi hade tagit oss ner på localizer:n till Stegeborg:

Vad praoeleven på KSAK hade rökt när han byggde detta kort kan man ju fråga sig. Men men – to err is human. Och lite skoj blev det ju allt!

Nej istället stämde vi av, i en sedan länge önskad tur, mot Skavsta för att inmundiga deras beryktade Burgare. I sann amerikansk anda finns det ett flygarsällskap som sammanställt flygutflyktsmål med restaurangrecensioner i en bok som heter just “100 dollar hamburger” Med hänvisning till att hyran av planet kan dra iväg lite mer än vad själva burgaren gör. Nu har ju Skavsta Ryanair-anpassade hutlösa priser – men med dagens bränslepriser är det ändå själva flygresan som svider mest i plånboken.

En genialiskt lyckad Localizer approach av Steewoo som behövde IFR-träna.

En smaskig burgare…

Och till det en Zingo (för övrigt en hysteriskt kul svensk film) och som trivia kan man nämna att den gigantiska floppen Chokladzingo hade premiär det ystra året 1973. En god årgång!

Istället för en massa bilder och text i denna post hänvisar jag till ett litet galleri med medföljande one-liners: http://lionbullet.com/flyg/100dollar/

Tailwinds!

/Robin