Vuxna barn

Det finns en speciell plats i Sverige där lyckan står mig upp över de ludna gröna öronen. Det är Lisebergs nöjesfält. Att som i helgen få utföra en oförglömlig och oförarglig flygutflykt till Göteborg är ett receptfritt glädjepiller!

Jag, Stewoo och Jonas beväpnade oss med SE-LBV och sköt iväg västerut för att i tur och full oordning; Flyga ILS (genom molntäcke 2000-900 fot) in till Säve, Gå på Liseberg kl 13-23, Sova över i Andys ungkarlslyxlya, Få guidad visning av SPU av Lodman, Titta på Aeroseumdagsbegivenheterna, Flyga SE-LBV till Eskilstuna på service.

Nördbildreportage kan man klicka sig till här:

Lite smakprov här:

Airbus A300-simulatorn på SPU – knappfetish!

Cheap bastards i flygande vapnet tankar bara billig soppa. Inte konstigt att de inte får flyga så mycket.

Stewoo summerar sitt liv… Sitt flygarliv.

Skjuts hem från E-tuna fixade Peo i SE-KIT. Det tackar vi ju extra för!

Kul att i Götet träffa EIS, Andreas, Kalle, Frazze, BJK, SonicBoomBoy, Lodman, Mordien och alla goa götelaborgare.

Tailwinds!

/Robin