Punsch-line

Dagens flygutflykt på uppmaning av Steewo går i ett makalöst vackert och välartat flygväder sydöst ut till hemtrakten på norra Öland. Men eftersom vi mötte (flog-systern) Linn på plattan på SAAB, i full färd med att snurra upp gummisnodden i fallskärmshopparkärran, startar detta flog-inlägg med ett Ode till Punschrullen!

Väl uppe på level på väg mot ESMZ hivar Stefan upp en kartong med dammsugare i det kav lugna lufthavet. Man kan väl sammanfatta det hela med att vi hade det rätt gött!

Väl på Öland kunde jag erbjuda Gunnel och Magnus en galant rundflygning över de nejder där de båda (mor & son) vuxit upp och sett människor komma och gå.

Bland annat passerades Högby fyr – och jag lovar, inget Photoppande applicerat – Det var verkligen så här sjukt vackert när man tittade ut ur rutan. Klicka för större variant! Passar på att skicka stort tack till (flog-broder) Sonic som lånat ut optik till mina kamera, då min egen är på service.

Tailwinds!

/Robin