Varför en Flog i koma 2009-2011?

Vad var det egentligen som hände där i Åre våren 2009? Som fick mig att tappa all flog-gnista? Ja, de första bilderna i galleriet nedan talar för sig själva. Man skall inte åka skidor när man planerat en flygsemester!

Redan första dagen på skidor när jag på eftermiddagen satsade lite hårdare i en backe löste bindningen ut på hyrskidan och jag förvandlades till en snöboll. En snöboll med axeln ur led som det visade sig. När jag efter skoter- och taxitur hade transporterat mig till Vårdcentralen i Åre möts jag av en mycket lugn sköterska som betraktar mina utomjordiska smärtor och konstaterar; “Du har axeln ur led – men det är vi väldigt bra på att fixa här!”
Ett par andetag i lustgasen och axeln ploppade på plats…

Sedan dess har det inte blivit något mer skärmfluget för min del. Dels på grund av skadan, men framförallt på grund av flytt till Stockholm, bröllop och barnafödsel. Jag fick helt enkelt prioritera mina flygengagemang och då blev det det normalklassade flyget som fick prioriteras. Ty en bra pilot är en pilot som flyger mycket.