Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Fort när det är roligt

Om man åker landvägen till norra Öland från Linköping får man räkna med att spendera c:a 4 timmar i bilen. Speciellt nu när de strösslat vägen med fartkameror 😮 Tiden går däremot fort när man har roligt – Varför skulle annars flygtiden ESSLz/SAAB-ESMZ Grankulla/Öland summera till 45 minuter?

I påsktider passar det dessutom utmärkt att hoppa upp på kvasten och passera Blåkulla mellan Oskarshamn och Byxelkrok. Häxorna kan inte klaga på flygvädret. Möjligen lite blåsigt. Kastar in min älskade favorithäx-Mor, Magnus och Lufsa och beskådar Öland från ovan!

Tailwinds!

/Robin

Comments are closed.