Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/5/0/lionbullet.com/httpd.www/flog/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Keno-flyg

Återigen ikläder man sig vingar och sätter gasen i botten. Uppdraget är att hämta ett par kompisar som varit på besök i Visby över dan. Vädret på sträckan var välartat även om soldiset dolde Gotland in i det sista. Men efter en knapp timme satte jag ner hjulen på Visby flygplats.

När det var dags att åka hemåt var det i en makalös solnedgång i lugnt väder. Här kan man beskåda Visby hamn. Åka båt till Gotland? Det verkar långsamt.

Ungefär så här glada var vi när vi likt Lucky Luke efter en lång dags arbete flög hem mot solnedgången. Extra glad var då Morre som hade övat flitigt i simulatorn och fick det ärofyllda uppdraget att vara autopilot på sträckan hemåt där han i 00000kt CAVOK-väder fick göra sin första nääästan-landning.

Tailwinds!

/Robin

Comments are closed.