Överkörd

Lyckligt lottad som man är, har bilvägen från mitt hem till arbete en passage genom inflygningsljusen till bana 26 på Malmen/ESCF. I morse när vi åkte till arbetet utspelade sig följande minnesvärda händelse;

Jag sitter helt lugnt som passagerare när Maria plötsligt rycker till, stirrar genom sidrutan och brister ut i ett skräckfyllt ljud! Jag fattar inte vad som händer… Spindel? Efter några förvirrade millisekunder fyller jag i med ett ackompanjerande glädjeskri. Över motorhuven på uppskattningsvis 20 meters höjd över oss passerar 34 ton Herkules på kort final! Det är nice timing – o en bra start på dagen.

Väl på jobbet lyckades jag skjuta ett foto när den lilla grå krabaten begav sig mot skyarna igen.

Om det nu inte räckte att bli överkörd av Herkules på väg till jobbet… På väg hem ser jag 4st  SK60 som flyger i formation. På väg in för landning på Malmen. Jag öppnar takluckan och spanar mot skyn med kameran i ena handen… Jovisst – det blev ett bukskott på ett av dessa genom luckan när jag passerade ljusen.

Någon som har en billig trisslott till salu?

Tailwinds!

/Robin