Mörhippa

Kalle Martin Helge samt undertecknad satte häromdagen upp vingarna i skyn tillsammans med ett glatt tjejgäng, varav en stod inför stundande giftermål. Vi samlade ett utsökt väder och fina kläder i harmoni med ett för alla glatt humör.

Bruden spanade in fästmannens förehavanden när hon var på “vift”.

Sen följde den obligatoriska lågsniffen över Roxen för att beskåda slusstrappan i Berg.

Över Roxen frågade jag även om det önskades ett par “kill i magen”-manövrar. Jadå, det gick för sig. 3 tummar upp och ett par för dagen milda Balder-moves senare hördes gurglande skratt från nästan alla platser i planet.

Bruden orienterar över Ekängens högexploaterade nejder.

Lyckliga stunder för samtliga på bilden. För vissa fortsatte äventyret resterande dag och natt kan man förmoda…

Tailwinds!

/Robin