Motorskärm skarmigt

Igår loggade jag en timmes flyg över Vadstena igen. Det var på tiden. Inte en minut i skärm blev det under juni. Nåväl – vädret var kanon. En sommarljum kvällsvind i vacker solnedgång över ett livfullt Vadstena där Onsdags-träffen drog folk till Vätterns strand. Bagge och jag gav oss till Lada 206 där vi har ett av våra flygfält. Efter att ha monterat och pysslat ihop utrustningen och skulle varmköra motorn blir jag mycket snopen. Efter ett kraftfullt ryck i startsnöret står jag med snöret i handen!

Bara att plocka fram verktygslådan och börja mecka. Tur att Bagges låda var välutrustad. Det var en icketrivial reparation men efter en timme var vi alla fall tillbaka i luftvärdigt och flygdugligt skick. Under tiden hade Fritte anslutit efter att ha startat ute från sin kontorslokal och susat över till oss. Sagt och gjort vi kickade igång motorerna och satte av i galopp.

Först ett litet klipp från LFK FlyIn där Fritte demade Trike-möjligheten

Tailwinds!

/Robin