LFK 75 – Fly In

Linköpings Flygklubb firar 75 år i livet. Denna helg hade entusiastiska medlemmar städat, dekorerat, arrangerat, bjudit in och piffat till ett Fly In. Min kamera fylldes med roliga bilder från flyguppvisningar och annat och jag tänker ägna kommande vecka åt att posta en bild per dag. Tills vidare presenterar jag Tobias lilla Ground Flat Spin efter det makalösa Avance-pass han erbjöd i Pittsen SE-LYX:

Bland attraktionerna kunde man bland annat se undertecknad springa runt med en Paramotor på ryggen för att demonstrera en effektiv form av mänsklig tyngdlöshet. Något som även satte avtryck i Corren som var där och skrev en artikel samt lyckades fånga till och med två bilder som publicerades på Corren.se:

Man kan väl lugnt säga att det denna gång var som att dra folk till sig likt sockerbitar kring en fluga…

Tailwinds!

/Robin