Alicante T+6

Nej, något hang blev det ej för oss denna dag heller. Vinden är lagom men blåser ut från land och då saknas själva fundamentet i att hangflyga.

Istället blev det återigen en tur upp i bergen igår. Summa två fantastiska flyg och till och med möjlighet att kurva lite snäll termik sådär på kvällskvisten. Höll mig i luften ett bra tag innan det var dags att ge sig in för landning. Att ligga i sväng och höra Varion tjuta för stig är som ljuv musik. Lyckades dessutom hitta en fågel som hade nosat upp en bra termikblåsa. Det gäller att lära av de bästa!

Dessvärre fick Maria avbryta resan igår pga olycklig landning. Krya på dig!

Idag T+6 blev det dock hangning för samtliga resedeltagare! Mums. Det är nåt magiskt och tyngdlöst med att ligga i en laminär uppvind och ljudlöst vara lyft i håret av moder natur. Totalt 3 flyg och en lycklig skärmflygare poserar på stranden.

Tailwinds!

/Robin