Alicantdown T-3

Snön ligger tjock över götalands vidder. I Spanien håller ett högtryck på att växa till sig.

Här skall vi hålla till: Visa karta

Praktiska detaljer har fallit på plats. Vadstena-klubben har nu blivit officiellt sanktionerad av Skärmflygförbundet och jag har därmed fått ut min licens med nummer 8929. Med denna licens följer även olycksförsäkringsskydd. Ett EU-resekort trillade även in i brevlådan från försäkringskassan.

Kommer få låna friflygskärm, sele och radio av Parabase. Min egen flygutrustning är ju optimerad för motorflygande. Lovar ta med kameror och datorer för att noga kunna dokumentera vår framfart i det spanska luftrummet.

På fredag plockar jag och Fritte upp Lasse i Mjölby och ger oss ner till Malmö/Sturup. På lördag morgon flyger vi söderöver med Sterling.

Tailwinds!

/Robin