Tusenfotingklubben

Länge leve de helgalna tjejmiddagarna och de hyss som hör därtill! God vän ordnade nyligen fest för sina snygga närmsta vänner och önskade ett flygande arrangemang som grädde på moset och då är man inte sen att ställa upp.

Vädret var in i det sista ett “orosmoln”. LFK:s eminenta Simulator var dock bokad som backup men det är ju inte riktigt som att lyfta på riktigt. Strax före evenemangets start gick det dock att konstatera att vädret höll! Med en Speciell VFR-klarering från tornet tog vi oss ut till utpasseringspunkt Spetsen på 1000 fots höjd, strax under molnbasen.

På denna höjd passade vi även på att instifta en ny klubb. Medlemskap kostar 5 kronor i Tusenfotingklubben – klubben för de som pussat piloten på 1000 fots höjd.

Jag visste att man någon gång skulle kunna dra nytta av sin SP-behöriget i certet – Single Pilot!

Tailwinds!

/Robin